Romanii din diaspora: “PONTA GO! HAI, GATA!”

Ca o consecinta fireasca a responsabilitatii pe care o poarta ca primi ambasadori ai tarii si poporului din care provin, cetatenii romani au protestat in capitalele europene impotriva persoanei care in acest moment, in mod constient, vadit a reusit fara eforturi mari sa pateze numele si asa firav al institutiei Guvernului. Actualmente, situatia de inceput a crizei politice din tara, tinde sa se radicalizeze, implicatiile nu vor intarzia sa apara si in Occident, acolo unde traiesc milioane de conationali, peste 20% din cetatenii romani, patru milioane, in Europa de Vest.

media-143369059404371900

Ca atare, romanii din Londra, Madrid, Roma etc. au protestat impotriva unei imagini negative a Romaniei, au protestat pentru ca Victor Ponta sa inteleaga ca nu va fi vesnic acolo, ca statutul sau ca al oricarui politician este efemer, dar in calitatea pe care o are, probabil este actorul politic care poate atrage cel mai mult rau asupra tarii. Probabil nu este usor sa fii anchetat penal, romanii care se afla departe de casa, corecti, cinstiti nu au cum sa traiasca sentimentul acesta, dar este important, ca orice om care a ales sa faca politica, sa fie responsabil, pentru ca prin prezenta sa, prin actiunile sale, reprezinta toti cetatenii care l-au votat, iar aici Victor Ponta mai aplica o lovitura cetatenilor din colegiul din Gorj ale caror interese ar fi trebuit sa le reprezinte in Camera Deputatilor.

Romanii din Occident nu cer prea multe de la omul care le-a restrans dreptul la vot, care i-a umilit, tinandu-i in frig si ploaie si mai bine de 10 ore, doar sa inteleaga ca totul are un sfarsit, orice cariera, lucru pe care fiecare trebuie sa il inteleaga.

 

http://www.stiripesurse.ro/romanii-din-diaspora-ponta-go-hai-gata_958036.html

Comentarii

Comentarii

Comentati !

%d blogeri au apreciat: